birželio 13, 2012

Raudonų rožių puokštė

Jis yra labiau "aš", nei aš pati.
Viskas, kas užpildo mūsų sielas, yra bendra.
                                           Emily Bronte

'James Mason'










'Darcey Bussell'
'Gertrude Jekyll'
'James Mason'
'Duchesse de Bragance'
'Parvifolia'


4 komentarai:

The Redneck Rosarian rašė...

Beautiful blooms! Thanks for sharing them..

Kristina rašė...

Miela Nijole, man reikia Tavo ekspertizes. Kokia vijokline roze (tik en raudona) parekomenduotum prie baltos pietines namo sienos. Turi buti atspari salciui, nes vejas ziema kosia neblogai.
Kokias Tu turi?
Daug linkejimu is DK

Nijola rašė...

Labas Kristina :) ačiū labai, kad manimi pasitiki :))) aš visgi labai norėčiau manyti kad DK klimatas šiltesnis ir palankesnis rožėms negu LT. Mes Lietuvoje visus vijoklius turime guldyti ant žemės ir stropiai dengti. Nežinau koks jūsų požiūrys į vieną kart žydinčias rožes ? jei jums tai nėra minusas labai gražios Gešvindo (lietuviškai parašiau pavardę)rožės tai 'Erinnerung an Brod' židi birželio mėnesį į trečius metus labai gausiai pasakiškas žydėjimas net svaigsta galva, oi kokia spalva :) ir "Futtacker Schlingrose" labai gausiai žydi, bet vėlgi tik birželio mėnesį, labai labai gražus žydėjimas :) Centifolia - "Tur de Malakoff" rožiškai violetiniai dideli žiedai, oi kaip aš myliu tokias spalvas, jos sodrios pilnos paslapties ir gyvybės :)
Pakartotinai žudinčių siūlyčiau burbonas rožių rožė "Mme Isaac Pereira" koks kvapas Hmmmm žiedlapų užsiraitymas, ir koks skanus likeris iš jos žiedlapių, aš negaminau, bet draugė gamino - skanumėlis :) "Zephirine Drouhin" elegancija, išdidumas tai matau jos žieduose :) aš pasakyčiau pasisodink visas- mano paminėtas, nes kiekviena įpatingai, išskirtinai graži :) bet neklausyk manęs :) neklausyk aš kartais per emocianaliai atsiliepiu apie rožes,visas kurias paminėjau auginu arba auginau, kai kurių neišsaugojau mūsų klimatas taip kartais smogia :( šią žiemą kai kur buvo net -37 kas gali atlaikyti ?
man taip pat gali rašyti nijolaa/eta/gmail.com
parašyk kada kokią rožę išsirinkai :) gerų dienų

Anonimiškas rašė...

Žavingos puokštės . Paprastos, bet kerinčios savo natūralumu. :)